"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY, Çin seferlerini 9 Şubat'a kadar durdurdu

31 Ocak 2020, Cuma 09:40
Koronavirüs salgını nedeniyle yolcu sayısında düşüş yaşadığı Çin seferlerini azaltan Türk Hava Yolları, bu karardan saatler sonra Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian şehirlerine düzenledikleri seferleri 9 Şubat’a kadar durdurduğunu açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, konuya ilişkin açıklamasında "Koronavirüsü kaynaklı durumu ve son gelişmeleri ulusal ve uluslararası otoritelerle değerlendirmek için; Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian şehirlerine düzenlediğimiz seferlerimizi 9 Şubat’a kadar durduruyoruz. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İngiliz ulusal havayolu şirketi British Airways çarşamba günü Çin'e yönelik tüm uçuşlarını acil olarak askıya aldığını duyurmuştu. Dünya genelinde de birçok havayolu şirketi aynı yönde adımlar attı.

 

Euronews Türkçe

Etiketler: THY, Çin, sefer
Okunma Sayısı: 885
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı