"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye'deki vefat sayısı 214'e yükseldi

31 Mart 2020, Salı 21:00
Sağlık Bakanlığı koronavirüsüyle ilgili son gelişmeleri https://covid19.saglik.gov.tr/ adresi aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı. 'Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu' adıyla paylaşılan tabloda Türkiye'de 46 vatandaşımızın daha vefat ettiği belirtilerek toplam vefat sayısının 214'e yükseldiği duyuruldu.

Sağlık Bakanlığından paylaşılan tabloya göre son 24 saatte; 15422 test yapıldı, 2704 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 46 kişi vefat etti.

Toplam test sayısının 92403, toplam vaka sayısının 13531, toplam vefat sayısının 214, toplam yoğun bakım hasta sayısının 847, toplam entübe hasta sayısının 622, toplam iyileşen hasta sayısının da 243 olduğu belirtildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu da paylaşarak ''TEST sayımız düne oranla %25,2 arttı. TEST MERKEZİ sayımız 75’e ulaştı. Pozitif vakaların tespitinde daha hızlı ve avantajlıyız. Sosyal izolasyondan taviz vermeyelim. Temas=Risk. Lütfen unutmayalım.'' açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1249
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı