"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Van'da şehit olan Ahmet Altun Kahramanmaraş'ta ebediyete uğurlandı

18 Temmuz 2018, Çarşamba 15:49
Van'da terör örgütü PKK'nın hücre evine yapılan operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede vefat eden özel harekat polisi Ahmet Altun'un cenazesi, Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Van'da terör örgütü PKK'nın hücre evine yapılan operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olan özel harekat polisi Ahmet Altun, Kahramanmaraş'ta ebediyete uğurlandı.

Van'ın İpekyolu ilçesinde, 15 Temmuz'da, bölücü terör örgütünün hücre evine yapılan operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Altun'un naaşı, uçakla memleketi Kahramanmaraş'a getirildi.

Ailesi ve protokol üyelerince karşılanarak konvoyla merkez Onikişubat ilçesine bağlı Önsen Mahallesi'ndeki babaevine götürülen cenaze, burada helallik alınmasının ardından mahalle mezarlığına getirildi. Daha sonra şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omuzlarında taşınarak katafalka konuldu.

İl Müftüsü Celal Sürgeç'in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, askerlerin omuzlarında tekbirler eşliğinde getirildiği mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Bekar olan Altun'un 2 yıl önce polis olduğu ve 7 ay önce de Van'a tayin olduğu öğrenildi.

 

AA

Etiketler: Van, Kahramanmaraş, PKK, şehit
Okunma Sayısı: 2104
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı