"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Van ve Artvin'de okullara kar tatili

06 Aralık 2016, Salı 09:25
Van'ın merkez 3 ilçesinde ve Artvin merkez ile Borçka ve Murgul ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Van'da sabaha karşı başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle birçok kırsal mahalle mezra yolu kapanırken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Van'ın merkez ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapışan açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle Van merkez, İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi" denildi.

ARTVİN'DE EĞİTİME KAR ENGELİ

Artvin merkez ile Borçka ve Murgul ilçelerinde etkili kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kar ve buzlanma nedeniyle Artvin merkez, Borçka ve Murgul ilçelerindeki tüm okullarda eğitim öğretime bugün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, ayrıca il genelinde kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de bugün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Etiketler: van, artvin
Okunma Sayısı: 1050
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı