"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yardımı engelleme, işbirliği yap

01 Nisan 2020, Çarşamba 23:14
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, belediyelerin yardım kampanyalarının hesaplarının bloke olması hakkında yaptığı açıklamada “Engelleme! İşbirliği yap! Aslolan, hayra anahtar olmaktır!” dedi.

Demokrat Parti  (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, belediyelerin yardım kampanyalarının hesaplarının bloke olması hakkında açıklama yaptı.

Uysal, yaptığı açıklamada “Memlekette işi gücü bırakıp kendisi dışında bir inisiyatifle sorumluluk mahallinde yardım organize eden özellikle Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerini engellemeye çalışmak da neyin nesi!” diyerek tepkisini dile getirdi.

AKP Hükümetine “Engelleme! İşbirliği yap!” çağrısında bulunan Gültekin Uysal, “Türkiye, neslimizin yaşamadığı binlerce insanın hayatına mal olan küresel bulaşıcı bir salgın, zincirleme ekonomik çöküş ve toplumsal yıkımla karşı karşıya! Siyasete ve siyasetçiye güvenin bu derece sorgulandığı zamanda ‘kendi yapmadığımız hiçbir fedakârlığı toplumdan istememek gerektiği’ düsturuyla tüm siyasi, toplumsal liderlerin öncülük etmesini kamuoyuna beyan ettik” dedi.

HÜKÜMET CEPHESİNDE DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY YOK ANLAŞILAN!

Hükümetin bir genelge yayınlayarak kendileri dışındaki belediyeleri; özellikle Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri’ni üstü örtülü bir şekilde tarif ederek yardım toplayamayacaklarına hükmettiğini anlatan Uysal, “Büyüklüğünü öngöremediğimiz büyük bir buhran yaşanıyorken memlekette işi gücü bırakıp kendisi dışında bir inisiyatifle sorumluluk mahalinde yardım organize eden özellikle Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerini engellemeye çalışmak neyin nesi! AKP, Büyükşehir Belediyeleri ile hayırda yarışacağına, işbirliği yapacağına kamu gücüyle engellemeye çalışıyor! Bu kadar kötülüğü özellikle böyle bir zamanda bu ülke hak etmiyor. Demokrat Parti olarak AKP’ye çağrımız; “engelleme! İşbirliği yap.” sözlerini sarfetti.

FATİH KARAGÖZ - ANKARA

Okunma Sayısı: 1667
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    2.4.2020 12:58:54

    Tberikler başkan.Yapıcı muhalefet için güzel örnek oluyorsunuz. Peymber efendimiz SAV.Hayrı teşvik etmiş değilmi.Peki bunlar hangi hakla hayır için yapılanı engelliyor.Ümmet derler ümmet-i muhammede yardımı engellerler.Millet derler,milletin sırtına kambur bindiriler,yandaşa milleti peşkeş çekerler. Ülke ve beka derler amma YUNANIN ASKER YIĞIP,SİLAHLANDIRDIĞI 16 ADA için kılları kıpırdamaz(M.SAV.BAKANI BU ADALARIN İŞGALİNİ İKRAR EDİP İTİRAF ETMİŞTİR),SURİYE POLİŞTİKALARI ise baştan aşağı tam bir fiyasko hatta ötesi millete,ülkeye ihanettir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı