"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yazıcı’yı Cimer’e şikâyet ettiler

14 Ağustos 2022, Pazar 19:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 14 Mayıs’ta açılan Rize-Artvin Havalimanı’nda; 16 Ağustos’ta yapılması beklenen taksi hizmetleri ihalesi öncesinde karşı karşıya gelen Pazar ve Ardeşenli taksiciler ayrı ayrı kooperatif kurdu.

Pazarlı taksiciler; Ardeşenli taksiciler ile görüşüp, fotoğraf çektirdiklerini iddia ettikleri AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı CİMER’e şikayet etti. Pazarlı taksiciler, şikayetlerinde; “Çayeli ve Ardeşen Şoförler Odası Başkanlarının Rize Milletvekilimiz Sayın Hayati Yazıcı ile çektirmiş oldukları fotoğraf ile ‘İki kardeş ilçe’ başlığı altından sosyal medyada paylaşılmış, Pazar ilçemizi ve çalışmalarımızı soyutlarcasına yapılan bu eylem toplum nezdinde tepkilere sebebiyet verilmiştir” dediler.

Rize - Anka

Okunma Sayısı: 1462
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı