"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adaletin ayak sesleri geliyor

18 Ağustos 2022, Perşembe 17:00
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova’da esnaf ziyareti sırasında vatandaşlara seslendi.

Kılıçdaroğlu, “Demokrasinin ayak sesleri geliyor. Özgürlüğün ayak sesleri geliyor. Hakkın, hukukun ayak sesleri geliyor. Adaletin ayak sesleri geliyor. Birileri korkuyor, panik içinde. Sizi üzmesin onlar. Birlikte mücadele ederek haramilerin saltanatını yıkacağız” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova’da esnafı ziyaret etti, vatandaşları dinledi. Kılıçdaroğlu, vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Bizler bu ülkede yaşayan 85 milyonun hakkını hukukunu savunacağız. Bunun için mücadele edeceğiz. Bu yol kutsal bir yoldur. Bu yol bağımsızlığımızın tescil edilmesi gereken bir yoldur. Diyeceksiniz ki, ‘Ne oldu da bağımsızlığımızla ilgili laf söylediniz?’

PANKART PROVOKASYONU

Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında, pankart provokasyonu gerçekleşti. CHP liderinin konuştuğu meydana bakan bir binanın penceresinden tam okunamayan ve üzerinde  “...Belediyesi’nden çalınan milyon lira nerede?” yazılı pankart açıldı. Kılıçdaroğlu’nu dinleyen vatandaşlar, pankartın açılmasını yuhaladı. Kılıçdaroğlu ise “Hayır, hayır. Yuh çekmeye gerek yok arkadaşlar” dedi. Vatandaşlar, “Hak, hukuk, adalet” sloganları atarken, bir vatandaş ise pankartı asanlara karşı “128 milyar nerede?” diye bağırdı.

Yalova - anka

Okunma Sayısı: 721
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı