"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Adaylarımız israf yapmayacak, yandaş kayırmayacak, demokrasiye uyacak!

22 Mart 2019, Cuma 19:15
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı seçim çalışmaları kapsamında partilerince Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Millî İrade Meydanı’nda organize edilen mitinge katıldı.

Konuşmasına Nevruz Bayramı’nı kutlayarak başlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “15 yıldır yönetiyorlar. Teleferik yapıldı mı? Çocuklarınıza istihdam yapıldı mı? Yatırım getirildi mi? Zenginleştiniz mi? Evleriniz değer kazandı mı? Hayır. Sadece birkaç yol, alt üst geçit... Fabrikalar satıldı, yerine fabrika gelmedi. Sanayiden çıkarılan Kocaeli, buna karşılık betona boğulan ama evleri değer kazanmayan İzmitli...” ifadelerini kullandı. “Martın sonu bahar olacak ve inşallah Türkiye hep birlikte, Kocaeli hep birlikte iyi olacak” diyen Akşener, “Belediye başkanlarımız inşallah israf yapmayacaklar, parayı çarçur etmeyecekler, çalmayacaklar, çaldırmayacaklar, hırsızlık yapmayacaklar ve yandaş kayırmayacaklar. Hakkın, haklının yanında olacaklar, adaletli olacaklar, demokrasiye uygun bir tutum içinde olacaklar ve hiç kimseyi ayırmayacaklar. Cebinden nüfus cüzdanını çıkaran herhangi bir kardeşimin torpile, ayağa, paşaya ihtiyacı olmayacak” şeklinde konuştu.

***

Otomobil ürettik dediler, nerede?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerli otomobil projesine atıfta bulunarak “Üretirseniz o devlet güçlüdür. Otomobil üretiyoruz dediler, nerede? Milleti kandırdılar, nerede? Otomobil üretilir, ama mesele kime satacaksın? Gerçekten güçlü bir otomobil markası yapacak mısın?” ifadesini kullandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’da STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “Bu seçimin bir özelliği var, düşünerek ve elimizi vicdanımıza koyarak sandığa gideceğiz. Bu siyasî partiyi 17 yıl omuzunda taşıdın, ne istediyse verdin. 17 yılda fındık sorunu çözülmez mi? Yakında fındık ithal edilirse şaşmayın. Bu memleketin bir gün soğan patatesi ithal edeceği aklınıza gelir miydi? Ediliyor. Fındık üreticileri sorununu çözmeyen hükümete sahip çıkıyor. Nası oluyor da bu ülkenin insanları soğan ve patates kuyruğuna giriyor. Varlık kuyruğu diyorlar bir de, öyle olsa en ucunda sen olurdun, bunu bilmiyor muyum? Yokluk demiyorum, Türkiye de her şey var ama devlet aklı yok, liyakat yok” şeklinde konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 910
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı