"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akşener: Mitili değil, ama postu İstanbul’a seriyorum

08 Haziran 2019, Cumartesi 17:16
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Mitili değil, ama postu İstanbul’a seriyorum. İstanbul’da millî iradeyi gasbedenlere, bu aziz millet elbette bir ceza kesecek. Bu cezanın tereddüde mahal vermeyecek bir aralıkta olması lâzım. Bugün benim üçüncü ilçem, 39 ilçeyi bu şekilde dolaşacağım” dedi.

Akşener, Zeytinburnu, Güngören, Bağcılar ve Esenler’de İYİ Parti seçim çadırlarını ziyaret etti, esnafla buluştu. Zeytinburnu seçim çadırında konuşma yapan Akşener, 31 Mart seçim sürecinde rakip partileri tarafından çirkin ve kötü bir dil kullanıldığını söyledi.

Ortaya konulan dil yanlıştı

Akşener, “CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi seçmenlerine ‘illet’ dendi, ‘zillet’ dendi, ‘terörist’ dendi ve sonuç itibarıyla adayların resimleri yerine liderlerin resimlerinin asıldığı, adayların projeleri yerine, Cumhurbaşkanının, Sayın Erdoğan’ın meydan meydan gezip kendini anlattığı bir seçim geçirdik” ifadelerini kullandı. Bağcılar Meydanı’nda da CHP ve İYİ Parti’nin seçim çadırlarını ziyaret eden Akşener, burada bir vatandaşın üye kaydını yaptı. Meral Akşener, burada yaptığı açıklamada ise “Ben hayretler içerisindeyim. Sayın Erdoğan’ın çevresinde onu çok sevdiğini iddia eden kişilerin, ona en büyük kötülüğü ettiğine şahidim, inanıyorum. AK Parti’nin sisteminin bozulması için elinden gelen gayreti gösteren bir güruh var. Bu nedir? 31 Mart’a giderken o ortaya konulan dil” değerlendirmesini yaptı. 

Etiketler: akşener
Okunma Sayısı: 1193
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı