"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Albayrak: Ekonomimizi enflasyondan kurtaracağız

15 Ekim 2018, Pazartesi 16:00
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekim ayıyla birlikte enflasyonun düşüşe geçeceğini belirterek, “Enflasyon ve faiz denen 2 prangadan ekonomimizi kurtardığımızı göreceğiz” dedi.

Enflasyon nasıl düşer?

Uzmanlar uyarıyor: Bu tedbirlerle enflasyon düşmez

Ekonomide yeni tehlike

Albayrak, enflasyon, kur ve faiz açısından kötü dönemin geride kaldığını söyledi. Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, stanbul’da yeni havalimanında düzenlenen ‘Hedef 2023 Büyük Türkiye’ zirvesinin açılış konuşmasını yaptı. Ay sonu itibarıyla yeni havalimanı projesinin ilk fazının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılacağını söyleyen Albayrak, projenin 2023 Türkiye’sinin en net habercilerinden biri olacağını belirtti.

Destekler seferberliğe dönüştü

Enflasyonla mücadele programına destek veren herkese teşekkür eden Albayrak, “Enflasyonla mücadele için yaptığımız çağrılar sonucunda başlatılan destekler seferberliğe dönüştü. Enflasyonla mücadelede önce ekim, ardından kasım ve aralıkta aşağı yönlü seyir sürecek. Bu sürecin sonunda enflasyon ve faizden ekonomimizi adım adım kurtardığımızı göreceksiniz” ifadelerini kullandı. 

AA

Etiketler: albayrak, enflasyon
Okunma Sayısı: 931
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı