"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Allah da vatandaş da razı olmaz

08 Mayıs 2021, Cumartesi
DP Lideri Uysal, “İntiharları, iflÂsları dert edineceğine AKP iktidarı azledilen eski Çalışma Bakanı’na ‘ballı maaşla’ yönetim kurulu üyeliği ayarlama telÂşında! Buna ne Allah razı olur, ne de vatandaşlarımız!” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Bakanlar üzerinden AKP’ye eleştirilerde bulundu.

Uysal, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın ENAG’a suç duyurusunda bulunduğunu söylemesi hakkında “Devlete güven ve itibar kaybettiriyorlar” dedi. Uysal, “Ne günlere kaldık! TC Devleti’nin aynı zamanda hakem kuruluş olması gereken TÜİK, adeta Türkiye İllüzyon Kurumuna dönüştü; verilerine itibar eden kimse kalmadı. Şimdi demokratik toplumun unsuru olarak veri doğruluğunu sivil insiyatifle açıklayan ENAG’ı (Enflasyon Araştırma Grubu) şikâyet edecekmiş. Bir devlet nasıl güven ve itibar kaybeder, her gün bir bakanın tevil götürmez zırvalıkları ile bunu yaşıyoruz. Önce Sağlık ve Millî Eğitim Bakanlarının Çin açıklaması, şimdi de çiçeği burnunda yeni Maliye Bakanımız Lütfi Elvan’ın ‘ENAG ile ilgili şuç duyurusu’ açıklaması” ifadelerini kullandı.

‘Dörtnala’ felâkete gidiyor

“AKP’de karargâh düşünce, savruluş daha da hızlandı” diyen Uysal, şunları söyledi: “Açıkta suçüstü yakalanan Ticaret Bakanı Pekcan’a soruşturma açamayan AKP iktidarı, şimdi İBB Başkanı İmamoğlu’na ‘türbede elleri arkada yürüyor’ diye inceleme başlatmış, izah edemiyor. Bunlardan daha önemlisi; ülke her anlamda ‘Dörtnala’ felâkete gidiyor! AKP’nin Sistematik Çöküş Programı neticesinde salgından ekonomiye, eğitimden yargıya tüm alanlarda öngörülmez olumsuz sonuçlara gebe memleket! İntiharları, iflâsları dert edineceğine AKP iktidarı azledilen eski Çalışma Bakanı’na ‘ballı maaşla’ yönetim kurulu üyeliği ayarlama telâşında! Buna ne Allah razı olur, ne de vatandaşlarımız!”

RECEP GÖREN - ANKARA

Okunma Sayısı: 3798
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    8.5.2021 02:22:42

    Allah bunların İSRAİL li katilleri kurtarmasına,kurtardıkları katillerin her Cuma MESCİD-İ AKSA'da din kardeşlerimnize kıyım yapmasına razı olmaz.Amma bunlar İSRAİL ile imzaladıklar ÜMMET-İ MUHAMMEDE İHANET ANTLAŞMASINI dahi iptal etmeeye cesaretleri yok. Merhum DEMİREL 1975 yılında zor şartlarda olmasına rağmen ABD ne baş eğmemiş ve ÜSLERİ KAPATMIŞTI.Kaldıki bugün ABD bize karşı terörsitlere silah ve lojistik olmak üzere her desteği veriyor. Bunalrın gücü ancak milletine ve dindar insanımıza yetiyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı