"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç'tan Erdoğan'a 'o zat' cevabı

02 Şubat 2016, Salı 17:46
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "O zatın hareketi dürüst değil" ifadelerine Twitter'dan cevap verdi.

Arınç'ın ilk tweeti attığı saat dikkat çekti

Erdoğan'a cevap vereceğini 16:03'te attığı tweetle duyuran Bülent Arınç, 4 sayfalık yanıtı saat tam 17:25'te paylaşması dikkat çekti.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalar üzerine kendisine yönelik hakaret ve tehditlere dün 6 sayfalık cevap vermişti.

Arınç'ın "Erdoğan'ın Dolmabahçe mutabakatından haberi vardı" şeklindeki ifadelerine Erdoğan Şili, Peru ve Ekvador'u kapsayan Güney Amerika seyahatinde cevap vermiş, "O zatın hareketi dürüst değil" yorumunu yapmıştı.

SAAT TAM 17:25

Arınç bugün yine twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap verdi. Ancak sosyal medya verdiği cevaptan daha çok, cevabın twitter'da verildiği saate dikkat çekti. Zira Arınç’ın yaptığı ilk açıklamanın saatinin tam 17.25 olması yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi.

Etiketler: arınç, tayyip, cevap
Okunma Sayısı: 4839
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    3.2.2016 07:38:34

    THE END.ARINÇ VS.daha niceleri ile bir filmin sonuna geliyoruz inşaallah.

  • demokrat

    2.2.2016 18:48:07

    o zat...bu zat...şu zat...sayın zat;ağlamaktan sorumlu...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı