"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beş şirkete vere vere canımız çıktı

11 Ağustos 2022, Perşembe 19:00
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün Niğde’nin Bağlama kasabasında çiftçilerle buluştu.

Akşener’in dinlediği çiftçi, “Çiftçinin işi bitik. Beş tane şirkete vere vere, canımız çıktı. Emekliyim. Dokuz tane çocuğum var. Okullarda okuyanlar sokakta geziyor. 60 puan ile emmisi, dayısı olan gidiyor; 90 puanlılar geri yatıyor” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün Niğde’nin Bağlama kasabasında çiftçilerin sorunlarını dinledi. Bir çiftçi, Akşener’e, ayrıca, “Geçen sene 3 bin 300 liraya aldığı gübre bugün 14 bin lira. Pancar kooperatifine gidiyorum, gübre yok diyor; peşin satıyoruz almayın, diyor. Tarım kredi bunu diyor. Yalan mı bunlar buyurun size ispatlayım. Bunu anlattın mı medya başka türlü gösteriyor. Allah işini rast getirsin o zaman. Demek ki millet memnun. Kimse bizim düşmanımız değil. Ama gerçek neyse onu yapalım” dedi.

Niğde - anka

Okunma Sayısı: 894
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı