"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP Yenişehir Adayı Şahanoğlu: Herkese, eşit hizmet edeceğiz

29 Mart 2019, Cuma
Mersin’in Yenişehir ilçesi Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Aynur Şahanoğlu, ülkenin demokrat bir anlayışa ihtiyacı olduğunu söyleyerek, herkese eşit hizmet edeceklerini vurguladı.

Mersİn’İn Yenişehir ilçesinin Demokrat Partili Belediye Başkan Adayı Aynur Şahanoğlu, “Demokrat Parti artık yeniden bir merkez parti olarak, millete hizmet yolunda göreve hazır duruma geliyor. Ve ülkemizin Demokrat Parti’nin görüşüne ihtiyacı var. 1946’dan 80’e kadar insanları birbirine düşürmeyen, aksine kucaklayan, hizmetlerini Edirne’den Kars’a kadar, fabrikalarıyla, barajlarıyla, okullarıyla, eğitim kurumlarıyla devasa hizmetler yapmış. Çeşitli darbeler ve ihtilâller geçirmiş, ama Allah’a şükür hiçbir mensubunun alnında toplu iğne kadar bir leke çıkmamıştır. Ne yolsuzluğu olmuş, ne hırsızlığı olmuş, ne vatana ihaneti olmuş. Yargılanmamış bile” dedi. 

Demokrat Parti aşığı bir babanın kızıyım

Belediye Başkan Adaylığı’nın kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Şahanoğlu, “Demokrat Parti aşığı bir babanın kızıyım. Çocukluğumdan beri zaten siyasetin içinde bulunuyorum. Çocukluğum hep miting alanlarında geçti. Malûm ardından iş hayatı karşımıza çıktı ve sonradan emekli olunca, boş durmamak ve Demokrat Parti’ye de destek amaçlı olarak, bir kadın olarak ilk başta insanlara faydalı olmak adına yeniden siyasete girdim. Belediye başkan adaylığını daha ileri zamanlarda düşünüyordum, ancak Demokrat Parti’nin şu an Mersin’de bir anda gelişmesinden dolayı, bu başkan adaylığı süreci benim içinde sürpriz oldu. Böyle bir teklif gelince Demokrat Parti’den, ben de zaten geçmişten beri Demokratların içinde olarak bu işi tereddütsüz kabul ettim. Ve her şekilde sonuna kadar da çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Önce inanmak gerekiyor

İnsanların mevcut partilerden bıktığını dile getiren Şahanoğlu, “Göründüğü üzere de artık Demokrat Parti, özellikle bu seçimde bir alternatif oldu insanlar için. Kendini öne çıkardı. Ve insanların arayışlarını karşılayarak bir şekilde yükselişe geçti diyebiliriz. İnsanlar artık yeni bir oluşum, yeni bir perde arıyor. Hem sağcısı, hem solcusu, şu ana kadar mevcut partilerin hepsinden bıkmış durumda. Bu süreçte de Demokrat Parti’de bir hareketlilik başladı. Tabi ki bir engellemeler olmadığı müddetçe, rahatça eskide olduğu gibi tekrar yükselişe geçmeye başlıyor. Ancak yukarıdan gelen engellemeler neticesinde daha tam olarak kendini göstermiş değil. Önceki partili insanlar, eskide Adalet Partisi’nden bu yana içinde olan insanlar sonradan hep bir yerlere dağıldılar. Küstü insanlar, gitti. O insanlar veya onlar gibi dâvâsına sadık olanlar bir araya gelse, yine aynı eskisi gibi o istenilen, aranılan parti konumuna erişilebilir. Tabi biraz da, şu anki siyasî iktidar da insanları biraz bu tarafa karşı soğuk bırakabiliyor. Ancak şunu söyleyebilirim, inanmak gerekiyor önce” ifadelerini kullandı.

Bizim işimiz gösteriş değil

“Ben de ne kadar istemeseler de, seçim gününe kadar, son güne kadar çalışmaya devam edeceğim. Bulunduğum ilçemde de gerçekten çok çalışıyorum. Diğer adaylar gibi çok para harcayıp, reklâm adaylığı yapmıyorum. Çünkü ben, devlet memurluğunda, devletin çeşitli kademelerinde çalışıp emekli olmuş bir insanım. Sıradan bir insanım. Diğer adaylar gibi gösterişe, servete sahip bir insan değilim. Aslında bizim Demokrat Parti adaylarımızın hepsi benim gibidir. Bizim işimiz gösteriş değil, vatandaşlarımızın gerçekten yanında yer almaktır. Bizler insanlarımız arasından çıkmış, birer sıradan vatandaşız, kendimizi kimseden üstün görmüyoruz. Herkese eşit olmaya çalışıyoruz. Ben de samimî olduğum dostlarımla beraber seçim çalışmaları yapıyorum. Bol bol ev ziyaretleri yapıyorum. 

Bizim yanımızda reklâmdan kaynaklanan bir hayran kitlesinden çok, gerçekten bu işe gönül vermiş, samimî dürüst insanlar var. Ve sonuna kadar, bir oy da olsa, on oy da olsa, partime desteği arttırmak için çalışacağım. Benim için bu onur ve şeref meselesidir. Ve ben şuna inanıyorum, yaparsa kadın yapar. Kadın eli değen her yer güzelleşir.”

Haber: Cemil Said Demirdöğmez

Etiketler: demokrat parti, mersin
Okunma Sayısı: 1775
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı