"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Elini sıkmadığımız tek bir esnaf kalmayacak

25 Aralık 2018, Salı 00:48
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş il divan toplantısında, dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de bazı sorunlar, problemler olduğunu, Saadet Partisi’nin bu problemlere çözüm olacağını söyledi.

Teşkilatta gençlere ve kadınlara büyük önem verdiklerini ifade eden Karamollaoğlu, kadın ve gençlerin seçim sürecinde fedakarlıkla çalıştığını söyledi. Ülke geleceği için ümitlerini hiç kaybetmediklerine değinen Karamollaoğlu, şöyle devam etti; “Bazen soruyorlar, ‘Şahsiyetli bir dış politika diyorsunuz. Şahsiyetli dış politikayı nasıl, kiminle uygulayacaksınız? İslam Birliği diyorsunuz. Geri kalmış ülkeler bir araya gelsinler, zulmedenlere karşı bir tavır sergilesinler diyorsunuz. Bunlar nasıl bir araya gelecek’ diye soruyorlar. Bu, yöneticilerin tavrına bağlı. At binicisine göre kişner.” Karamollaoğlu, yerel seçim sürecinde büyük gayretle çalışacaklarını vurgulayarak, “Elini sıkmadığımız tek bir esnaf kalmayacak. Kapısını çalmadığımız bir tane hane, uğramadığımız köy kalmayacak. Herkes gayet nazik bir şekilde bizim varolduğumuzu, seçimlere girdiğimizi, prensiplerimizi bilecek” diye konuştu. 

AA

Okunma Sayısı: 875
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı