"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emekli nasıl geçinsin?

12 Ağustos 2022, Cuma 18:17
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir kent merkezi ile Kozaklı ve Avanos ilçelerinde esnafı ziyaret etti.

Kozaklı ilçe meydanında toplanan vatandaşlara hitap eden Akşener, Türkiye’de çalışanların yaklaşık yarısının asgari ücretle geçinmeye çalıştığını söyledi. Akşener, yolda gelirken il başkanına geçtikleri yerlerdeki kiraları sorduğunu dile getirerek, “Avanos’ta kiraların 3 bin, 3 bin 500 lira olduğunu’ söyledi. Arkadaş, asgari ücretli birisi evli, tek maaşlı, o kirayı nasıl ödeyebilir, kalan parayla da nasıl geçinebilir? Emeklinin 3 bin 500 lira aldığı bir ülkede o emekli geçinebilir mi? Siyasetçinin görevi, seçmenin tasasını, derdini dinleyip ona göre çözüm üretmek. O çözümler üzerine de rekabet etmektir.” diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1599
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    15.8.2022 18:51:51

    Emekli nasıl geçinsin? Bu da SORU mu? Her geçen GÜN FAKİRLEŞEN CÜMLE VATANDAŞLAR NASIL GEÇİNMELİ? Bu kimin umurunda ki? Hele baştaki hakim ve muktedirlerin zaten aklının ucundan bile geçmediği, SEÇİM GÜNÜNÜ GECİKTİRMEYE İNATLA DEVAM ETMELERİNDEN anlıyoruz! Başka DEMOKRATİK ve AVRUPA gibi bir Ülkede olsaydı bu maddî manevî başarısızlıklar, HÜKUMET ÇOKTAAAN İSTİFA EDER veya ETTİRİLİRDİ. Yazık, hem de çoook yazık MEMLEKETİN kayıp edilen günlerine ve millî servetimize! Hani milliydik ve manevyatçıydık? Vazmı geçtiniz yoksa? Allah c.c yar ve yardımcımız olsun inşaallah.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı