"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

En sert müeyyideler uygulansın

08 Mart 2021, Pazartesi 17:00
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Kadınlar Gününe özel program kapsamında Sultangazi’de emekçi kadınlar bir araya geldi.

Davutoğlu, “Bütün Türkiye’ye seslenmek istiyorum, gelin yüreğimizin merhametine sığınalım ve hep beraber ayağa kalkalım, hep beraber “Yeter artık” diyelim ve kadın cinayetlerine karşı en etkin mücadeleyi verelim. Bu ülke için şehit düşen bütün kahramanlarımızın annelerine ve eşlerine hürmetlerimizi iletiyorum. Allah onlardan razı olsun. Onların fedakârlıkları olmamış olsaydı nice zorluklar aşılamazdı. Eğer bir kadının hayatına biri kast etmişse hiçbir indirim, hiçbir iyi hal gibi bahane göstermeksizin en sert müeyyideler önce kadınlara karşı şiddet uygulayanlara uygulanmalıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Allah kadınlarımızı her türlü zulümden, baskıdan, nefretten muhafaza eylesin. Kadına karşı şiddete karşı hep beraber el ele, omuz omuza verelim” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 3216
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı