"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erbakan: Kalkınan ülke değil, milyarderler

17 Ocak 2022, Pazartesi 18:30
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “20 senelik Ak Parti iktidarının sonunda kalkınmış olan milletimiz ve ülkemiz değildir; kalkınmış olan imtiyazlı holdingler ve dolar milyarderleridir. Partinin ismini ‘Adalet ve Kalkınma Partisi’ koydular, ‘3Y’ ile mücadele edeceğiz, yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları ortadan kaldıracağız’ dediler, gelinen noktada ne adalet kaldı ne kalkınma kaldı, ‘3Y’ de devam ediyor, hatta artarak devam ediyor” dedi.

Erbakan, iktidarın yoksullukla mücadelede de sınıfta kaldığını belirterek, “Halkın yüzde 45’ini kapsayan asgarî ücretliler açlık sınırı altında, emekli maaşları açlık sınırının altında, halkın yüzde 85’i yoksulluk sınırı altında yaşamak zorunda. İşte size yoksulluğun en açık şekilde ispatı” ifadelerini kullandı.

Ankara/Kilis - Anka

Okunma Sayısı: 770
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı