"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan, 'bedelli askerlik ücreti düşürülsün' beklentilerini değerlendirdi: "El insaf''

25 Mart 2019, Pazartesi 01:25
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bedelli askerlik ücretinin düşürülmesine ilişkin beklentilerin olduğunun hatırlatılması üzerine Erdoğan, "El insaf. Burada bu kadar harcamalar yapılacak ki bu bedel ta nerelerdeydi biliyorsunuz. Düşürdük, düşürdük, düşürdük şu anda geldiği yer 5 bin avro. Bu şimdi o günün kuru üzerinden değerlendirilecek. Ücretler orada TL olarak neye tekabül ediyor, o parayı ödeyecek. Bir şöyle olsun, bir böyle olsun böyle bir durum söz konusu olmayacak." dedi.

AA

Etiketler: erdoğan
Okunma Sayısı: 2516
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tolga

    1.8.2019 21:58:06

    Bedelli fiyatının düşürülmesini istiyoruz daha önce 15 binken şimdi 33 bin çok fazla bir anda iki katına çıkarılması çok kişiyi üzdü ve bunun üstune okadar 33 bini verceksin birde 21 günlük eğitime tabi tutulacaksın zengin gitmeycek elbetteki ya garibanın çocuğu napsın bir an önce çözüm bekliyoruz sayın Devlet büyüklerimizden.

  • Ali Tam

    25.3.2019 06:53:16

    Yurtdisinda dogmus ve orada yasayan vatandaslarin askerlikten muaf tutulmasi gerekir, yoksa vatandasliktan cikma yolu cözüm degil. Yurtdisinda dogan cocuklarimiz artik akademisyen olarak bulunduklari ülkelerde önemli konumlardadir ve gayet te'sirli bir lobi olusturmaktadirlar. Biz dövizli askerlik yaptik, serbest meslek erbabi olarak 3 haftalik askerlik ugruna ki sadece bir mermi attirdilar, masrafimiz üc kat yükseldi. Gelsinler bunu cocuklarimiza REVA GÖRMESINLER ve onlari ürkütüp vatandasliktan cikmaya zorlamasinlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı