"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırısına ilişkin açıklama

13 Mart 2019, Çarşamba 15:20
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pursaklar'da konuştu.

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırısına ilişkin Erdoğan, şunları söyledi: "Netanyahu, kendine gel kendine. Sen zalimsin, sen 7 yaşındaki Filistinli yavruları katleden zalimsin." 

"Mübarek mescidimize yapılan her saldırı karşısında bizi bulacaklar. Herkes sussa bile milletimizle birlikte biz susmayacağız. Kudüs'ün İslam dünyası için taşıdığı öneme uygun yönetilmesi konusundaki mücadelemizi son nefesimize kadar sürdüreceğiz.''

Erdoğan ayrıca Mescid-i Aksa'nın, Kubbet-üs Sahra'nın postallarla kirletilmesine rıza gösterilmeyeceğini belirterek 'Dışişleri Bakanıma talimatı verdim. Uluslararası bütün görüşmeleri sürdürüyor' ifadelerini kulland.

Erdoğan konuya ilişkin sözlerini ''Biz bu ülkede hiçbir Musevi'ye zulmetmedik, hiçbir sinagoga kalkıp da sizin yaptıklarınızı yapmadık. Bizi tahrik etmeyin. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz o ayrı mesele ama bunun hesabını uluslararası camiada size soracağız." ifadeleriyle tamamladı.

 

 

 

AA

Etiketler: erdoğan
Okunma Sayısı: 962
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    13.3.2019 16:07:24

    2016 da İSRAİL ile imzaladığın antlaşmayı iptal ediyorsan konuş,edemiyorsan boşuna masal anlatma.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı