"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Esnafın feryadı

28 Şubat 2021, Pazar 17:00
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ordu’da katıldığı ilçe kongresi sonrası esnafın nabzını tuttu.

Pandemi kısıtlamaları ile mücadele eden esnaf Tarım Kredi Kooperatifleri’nin açtığı marketlerden yakındı. Bir esnaf “Biz devletten bir kuruş destek almıyoruz. Her ay vergimizi net olarak ödüyoruz. Bir de bize rakip çıkarıyorsun. Devletin gücüne rakip olur mu? Biz devletle baş edebilir miyiz?” diyerek sitem etti. “Şu an esnafın küçük işletmenin halinden anlayan kimse yok hükümette. Ülkenin gerçeklerinden koptular” diyen Babacan’a esnaf, “Çok zor durumdayız, gırtlağa kadar geldi yani. Tamamen böyle dibe çakılmak için herkes elinden geleni yapıyor. Hep dibe dibe dibe. Nereye gideceğiz?” diye sordu.

Ankara/Ordu - Anka

 

Okunma Sayısı: 3129
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı