"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hizmetten hiç geri durmadık

27 Mart 2019, Çarşamba 17:47
Demokrat Parti geçmiş dönem İl Başkanları Cemal Başaran ve Hayrettin Kaplan Sakarya Kaynarca’da iddialı bir şekilde seçim kampanyası yürüten Demokrat Parti Kaynarca Belediye Başkan Adayı İsa Soysal’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Soysal, “Kaynarca’da ilk ikiye kaldık şükür, halkımız desteğini esirgemiyor bizim yıllar önce merhum Belediye Başkanımız Tuncay Aydın ile beraber yaptıklarımızı dahi geliştirmekten ve onarmaktan acizler. Demokrat Parti, millet istediği vakitte Kaynarca’mıza hep hizmet etmiştir” dedi. Hafta içerisinde ziyaretler yaptığını söyleyen Soysal, Demokrat Parti’nin hizmet ettiği dönemde yapılan pazar yerine uğradığında esnaftan “Başkanım sizin yaptığınız pazar yerinin çatısını dahi onarmaktan acizler” sözlerini duyduğunu söyleyerek halkın Demokrat Parti’ye ihtiyacı olduğunu vurguladı. 

Halkı kandırmaya çalışıyorlar 

İktidarın halkı kandırmaya çalıştığına dikkat çeken Soysal, “Biz iktidar partisi değilken dahi hizmetten geri durmadık, milletimizi belediye iktidar partisinden olmazsa hizmet etmez düşüncesiyle kandırmaya çalışıyorlar, oysa her belediyeye nüfusuna göre iller bankasından destek gelmektedir” şeklinde konuştu. Kaynarca’yı modern ve planlı bir şehir haline getireceklerini vurgulayan Soysal,  “Milletimiz kolay ulaşabileceği, yakasına yapışıp hesap sorabileceği yönetim istiyor. Geçmişte, Kaynarca halkının arzu ettiği hizmeti yaptığımızdan dolayı bizi tanıyorlar. Şimdi de Kaynarca’mızı modern ve planlı bir şehir için hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Sakarya – Hüseyin Zırhlıoğlu

Haber Merkezi

Etiketler: Sakarya, Demokrat Parti
Okunma Sayısı: 2056
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı