"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hükümeti tencere devirecek

29 Mart 2019, Cuma 00:02
Demokrat Parti Mardin İl Başkanı M. Şerif Akay ile seçimler ve gündem hakkında değerlendirmelerde bulundu.

DP’nin seçimlere tek başına girmesini değerlendiren Akay, “Kongrede en çok dikkat çeken şey halkın demokrasi özleminin yansımasıydı. Milletimiz çareyi demokraside arıyor. Şunu gördük ki, çare için herkesin umudu demokrat misyon. Önümüzdeki seçimlerde şeytanın bir bacağı kırılacak inşallah. Millet demokrasi diyecek ve kırat şahlanacak. Milletimiz tek adamın istibdadından kurtulmak istiyor ve şimdilerde bu uyanışın sancılarını yaşıyoruz. Bu seçimden umutluyuz. Demokrat Parti aldığı oylarla herkese sürpriz yaşatacak. Diğer partilerin içinde bulunan demokratlar istibdadın elinden kurtulup DP’ye dahil olurlarsa ancak o şekilde halka umut olabilirler. Demokratlar DP çatısı altında toplanmalı” dedi.

Ekonomik durumu da değerlendiren Akay, “Sata sata, satacak bir şey kalmadı. Ekonomimizin hâli ortada, onlar da gideceklerinin farkındalar. Mesuliyet sürekli başkalarına mal ediliyor. Bu seferki suçlu da soğan ve patatesmiş! Tencerenin dibi göründü. Görünen o ki onları tencere devirecek” diye konuştu.

Ankara - Bilal Said Parlakoğlu

Etiketler: demokrat parti
Okunma Sayısı: 992
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı