"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İhsan Arslan disipline sevk edildi

25 Kasım 2020, Çarşamba 19:00
Parlamenter sisteme geçişi savunan ve cumhurbaşkanlığı sistemini eleştiren AKP’nin eski Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan partisinin Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

AKP Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) bugün düzenlenen toplantısında, AKP’nin 22 ve 23’üncü dönem Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan’ın Merkez Disiplin Kurulu’na sevkine oy birliğiyle karar verildiği açıklandı. Ancak Arslan’ın disipline sevki ile ilgili gerekçe açıklanmadı. DW Türkçe’ye bilgi veren MYK üyesi ise Arslan’ın cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yürümediği, parlamenter sisteme geçişin kaçınılmaz olduğu şeklindeki görüşünün MYK’da “Kabul edilemez. Cumhur İttifakı’na zarar verecek her açıklama cezasız kalamaz” şeklinde değerlendirildiğini aktardı.

Okunma Sayısı: 2519
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı