"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İmamoğlu: Oturur, konuşur ve çözeriz

08 Şubat 2019, Cuma 18:40
CHP’nin İstanbul belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Akif Hamzaçebi’nin CHP genel sekreterlik görevinden istifa etmesi için, “Gönül kırıklıkları olabilir. Bundan sonrasını kamuoyuna mal etmeden, parti içerisinde bir düzenle yönetmelerini diliyorum. Bu hem sayın Hamzaçebi’nin tecrübesine yakışan, hem de partinin bir üyesi olması tanımına yakışan bir tavır olacağını düşünüyorum. Oturur konuşuruz, biz büyük bir partiyiz, oturur konuşur ve çözeriz” dedi.

İstanbul belediye başkan adaylığına talip olduğunu geçen yıl açıklayan Hamzaçebi genel sekterlikten istifasını Twitter’dan duyurmuştu. İstifa gerekçesi açıklamayan Hamzaçebi’nin İstanbul’da bazı ilçe belediye başkanlarına itirazı olduğu gerekçesiyle istifa ettiği parti kulislerinde konuşuluyor. İmamoğlu gazetecilerin istifayla ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine parti içinde insanların kendi bireysel kararlarını alabileceğini belirtirken, “Benim hayat felsefem umuyorum bunu kamuoyuna açık bir deklarasyona döndürmeden kendi kurullarının içerisinde aşabilecekleri bir dille yönetsinler” dedi.

Etiketler: imamoğlu, seçim
Okunma Sayısı: 1017
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı