"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İmamoğlu: Sürecin teminatı YSK'dır, her geçen zaman dilimi bizleri üzüyor

09 Nisan 2019, Salı 14:41
Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul seçimlerini kazanan Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu, "Sürecin teminatı YSK'dır. Her geçen zaman dilimi bizleri üzüyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşları üzüyor. Bir an önce sürecin toparlanması adına sağlıklı adımları bir an önce atılması gerekiyor. Bu noktada başka arayışlara girenleri görüyoruz." dedi.

Sürecin bir an önce tamamlanması gerektiğini belirten İmamoğlu, "Bu gecikmenin her anı İstanbul'u da zarara uğratır. Bir an önce görevi alıp İstanbul'a hizmet etme konusunda acele ettiğimizi belirtmek istiyoruz." diye konuştu.

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Partizanlık dönemi sona ermiştir" diyen İmamoğlu, "Biz şüphe duyduğumuz konuları da aktarmıştık. Hatta birçok ilde itirazları olan belgeler elimizde. Ne olduysa seçim günü tüm ortamı hazırlayan bu kurumlar. Bunlar YSK'nın tek hakimi. Bugün seçimi kaybettiler diye niçin suçluyu ararken aynaya bakmıyorlar? Kendileri hakkında suç duyurusunda bulunsunlar."

"Bir an önce İstanbul'daki sürecin sorunsuz bir şekilde bize devredilmesini istiyoruz. Bir an önce 1 milyon 200 çocuğun okul öncesi eğitimi çalışmalarına başlamak istiyoruz. Hayata tutanamamış, mesleği olmayan 350 bin genci yakalamayız. İşsizliğe nasıl çare buluruz, hep birlikte çalışarak çözüme bağlıyız."

"Rakibimizin adına bu süreci yönetenler, koltuğuma ne olacak diye düşünen insanların çırpınışını anlıyorum ama şehrimize e insanımıza zarar veriyorlar. İstanbul'un kaderiyle oynamayın. Kişiler gider, kurumlar kalır. Kişilerin şahsi bekalarının hiçbir önemi yoktur.

Vatan millete hesap veremezler. 3-5 kendi koltuklarını sağlama almaya çalışan acemiye tecrübeliler yardımcı olsun. Akıl tutulması yaşamasınlar."

"İşin suyunu çıkarmasınlar. Bu seçimin sonucu belli. Sonuçları sokak da kabul etmiş durumda.

Benim literatürüm yetmiyor artık. 2 ayda bir seçim yapalım madem. İnsanlar partizanlaştı. Bırakın bu çocukları eğitelim, toplumla ilgilenelim. Yazıktır, günahtır. Demokrasinin gereği seçimi kaybedenin kazananın elini sıkmasıdır."

 

'Medya kurumlarının bugün adil olmayan bir şekilde yayın yapmasına üzülüyorum'

"Ben medyayı tehdit etmedim. Tehdit, nefret, kin benim hayatımda yok, boşuna aramasınlar. Ben bazı kurumlara ne kadar itibarlı olduklarını hatırlattım. Ailelerin nesillerdir bu ülkeye hizmet ettiklerini hatırlattım. Sadece bize değil aile ve soyadlarına sorumlu olduklarını hatırlattım.Böyle medya kurumlarının bugün adil olmayan bir şekilde yayın yapmasına üzülüyorum"

"Bu süreci bize yaşatanlar, Allah aşkına o geçe  'seçimi kazandık' diye kendini 80 milyona alkışlatan utanmıyor mu. Sayın Yıldırım'a yanlış bilgi erip mahcup ettiler."

"Sayın Cumhurbaşkanı ile anlaşacak mı? Neden anlaşamayayım? Bir sonraki seçimlerde oyuna talibim ben onun"

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 1443
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı