"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İnsanımızın yarınları için mücadele ediyoruz

29 Mart 2019, Cuma 00:20
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve İstanbul Çekmeköy Demokrat Parti adayı Hüseyin Avni Sipahi DP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi.

“İnsanımızın yarınları dününden daha güzel olsun diye mücadele ediyoruz” diyen Uysal, “Çekmeköy’ümüzle de burada bu seçim dönemin başlangıcından itibaren İstanbul’da ön yargılara zihinde oluşmuş klişelere inat başta değerli başkanımız önderliğinde burada oluşmuş ekip ruhu, burada oluşmuş inanmışlık, ortak kader inancı kademe kademe büyüyen genişleyen sevgisini, gelecek hayallerini  geniş kitlelere aksettiren bir seçim sürecini izleyerek bugünlere geldik. Burada hem geçmiş hizmet referansı hem uzun dönem siyaset içerisinde pek çok vazife yapmış kimliğiyle değerli başkanımız Hüseyin Avni Sipahi bey’e hem kendi adıma hem partim adıma müteşekkir olduğumu ifade etmek isterim” açıklamalarında bulundu.

Anadolu insanı kantarı ile herkesi tartacak

“Parti kalıplarına sıkışmış siyasetten öte bu bir yerel seçim” hatırlatması yapan Uysal, “Bu bir yerel seçim herkes mutlaka kendi tezlerini kendi argümanlarını paylaştı. Ama siyasetin  meşru sınırlarını da aşmamak gerektiği kanaatindeyim. Belediye başkanlarımız bulundukları her mahalde toplumsal sahanın her alanında önerlik yapacak. Biz Türkiye’yi iki kutupluğa mahkum edip kolay siyaset dediğimiz oturdukları yerden seçim kazandık diyerek toplumun önünde yürümek kolay. İnsanlarımız bir elini vicdanlarına koyacak diğer elini de Anadolu insanlarımızın kantarı belindedir, belindeki kantarıyla herkesi tartacak. Bu açıdan bizim siyasetimizin en temel sözü; biz ne bir partinin kazandıranı, ne bir partinin kaybettireniyiz, biz kendi mücadelemize bakıyoruz” diye konuştu. 

İstanbul – Süreyya Nur İşler 

 

Etiketler: demokrat parti
Okunma Sayısı: 1058
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı