"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'ndan 'mazbata' açıklaması

17 Nisan 2019, Çarşamba 19:29
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almasına ilişkin, "Bu başarı, bu topluma hizmet etmek için yola çıkan insanların başarısıdır. Bu başarı, birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır." dedi.

İmamoğlu görevi Uysal'dan devraldı: "Vicdanımız çok net"

CHP tarafından, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ekrem İmamoğlu'nun mazbata törenini televizyondan izlerken yaptığı değerlendirmeye ilişkin video paylaşıldı.

 

Kılıçdaroğlu, videoda çok mutlu, huzurlu ve duygulu olduğunu belirtti.

Büyük bir başarı elde ettiklerini dile getiren Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Türkiye için, çocuklarımız için, onların geleceği için, demokrasimiz için, hep birlikte huzur içinde yaşamak için. Bu başarı, bu topluma hizmet etmek için yola çıkan insanların başarısıdır. Bu başarı, birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır. Mutluluğumu ancak böyle anlatabiliyorum. Milletvekili arkadaşlarım, MYK'de görev alan Genel Başkan Yardımcısı arkadaşlarım, Grup Başkanvekili arkadaşlarım ve CHP'nin bütün personeli gerçekten de gecesini gündüzüne katarak çalıştı, çaba harcadı, emek harcadı, güzel bir sonuç elde ettik, Türkiye'ye hayırlı olsun."

'Kazanan 16 milyon İstanbullu oldu'

Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun mazbata almasına dair Twitter'dan değerlendirmede bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu, "Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile kazanan, 16 milyon İstanbullu oldu. Söz verdiği gibi bundan sonra bütün İstanbul'u kucaklayan bir belediye başkanı olacak, bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Teşekkürler İstanbul." açıklamasını yaptı.

AA

Okunma Sayısı: 1643
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı