"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Linç kültürü toplumda yer etmemeli

14 Mayıs 2019, Salı 00:02
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Tekirdağ’da kendisi için bağış yaptığı haberinin yayınlanmasının ardından bıçaklanan Göknur Damat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İmamoğlu, “Göknur’a tercihinden dolayı saldırılması ve linç kültürünün toplumda yer etmesi başta siyasiler olmak üzere hepimizin sorunu. Herkes sözlerine ve eylemlerine dikkat etmeli” dedi. Tekirdağ’da kanser tedavisi görürken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesinden dolayı ‘Manevi kızım’ dediği Göknur Damat, sosyal medya hesabında CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için ‘Her şey çok güzel olacak’ diye paylaşım yaptı, bağış kampanyasına destek olmak için de 20 TL para yatırdı. Linç girişimine maruz kalan Göknur, “Sen misin cesur yürek” diyen kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından baldırından bıçaklandı. İmamoğlu Tekirdağ’a giderek bıçaklı saldırıya uğrayan Göknur’u ziyaret etti. Ziyareti Facebook hesabından yayınlayan İmamoğlu, şunları söyledi; “Hepimiz her şeyden önce insanız, kadınız, erkeğiz, anneyiz, babayız, çocuğuz. Dolayısıyla makam, mevki, siyaset o kadar ilginç yerlere doğru gidiyor ki, sanki hayat adına her şey orada var. Yok, hayat burada işte.”

Etiketler: imamoğlu
Okunma Sayısı: 812
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı