"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mersin’de demokrasiye kumpas kuruldu

06 Mart 2019, Çarşamba 10:00
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bütün Türkiye’ye huzuru ve bereketi getireceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız, birleşeceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden” dedi.

Mersin’de, partisinin büyükşehir belediye başkan adayı Vahap Seçer’in proje tanıtımı toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, “Mersin’de demokrasiye kumpas kuruldu” dedi. İYİ Parti ve Demokrat Parti’den büyükşehir adaylığı Yüksek Seçim Kurulu’ndan dönen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile ilgili yaşananları da hatırlatan Kılıçdaroğlu “Mersin’de bir oyun oynandı. Demokrasiye bir kumpas kuruldu” diye konuştu.

Demokrasi adına büyük ayıp

“Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı, başka bir partiden olabilir, vatandaş oyunu vermiştir seçilmiştir, o veren vatandaşa saygı duyarız” diyen Kılıçdaroğlu şöyle devam etti; “Ama o belediye başkanı seçime girmesin diye kumpas kuruldu ve seçime girmesi engellendi. Demokrasi adına büyük bir ayıptır. Aynı partiye Ankara’da da kumpas kurmak istediler. Seçimlere girmesini engellemek istediler. Ne yaptık? 15 milletvekili verdik.” Kılıçdaroğlu, “Sevgili Mersinliler, kumpasa izin vermeyeceksiniz. Demokrasiye inanıyorsak, demokrasiye güveniyorsak, demokrasiden yana tavır alıyorsak, demokrasiyi hemen hemen her koşulda savunan ve sizin için çalışan Vahap Seçer’e, gideceksiniz oyunuzu vereceksiniz. Ne için? Demokrasi adına vereceksiniz” ifadelerini kullandı.

AA

Etiketler: mersin, kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 656
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı