"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nihayetinde bayrağımızı da yaktırdınız

14 Ağustos 2022, Pazar 13:25
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak, “Hırsınızdan yandınız, memleketi yaktınız, nihayetinde bayrağımızı yaktırdınız” dedi.

Uysal, “Devleti ele geçireceğiz diye yüzlerce yıllık teamülü, ilke ve birikimi yaktınız” diyerek şunları yazdı: “Siyasal olarak kazanacağız diye toplumsal barışı yaktınız. Sandıktan birinci çıkmak için milletin sandığa güvenini yaktınız. İnadınız uğruna enflasyon ateşini yaktınız. Kadrolaşma uğruna gençlerin umutlarını yaktınız. Devletin kurumlarına güveni yaktınız. Çocukları koruyamadınız, geleceklerini yaktınız. Paraya aşık oldunuz, rant uğruna ormanları yaktınız. FETÖ ile birlikte kumpaslarla suçsuz insanların hayatını yaktınız. Dış politikada itibarımızı yaktınız. Esad takıntısı uğruna Suriye’de gencecik fidanları yaktınız. Hırsınızdan yandınız, Memleketi yaktınız. Nihayetinde bayrağımızı yaktırdınız.” dedi. 

Ankara - Recep Gören

Okunma Sayısı: 1731
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    15.8.2022 19:03:47

    "Ve beşeri bu tehlikeden kurtarmağa vesile olduğu gibi, bu vatanı istila-yı ecanibden ve bu milleti anarşilikten kurtaracak yalnız odur. Ve bu hakikata binaen Demokratlar bütün kuvvetleriyle bu hakikata istinad edip komünist ve masonluk cereyanına karşı vaziyet almaları zarurîdir. Bir Ezan-ı Muhammedî'nin (A.S.M.) serbestiyetiyle kendi kuvvetlerinden yirmi defa ziyade kuvvet kazandılar. Milleti kendilerine ısındırdılar, minnettar ettiler. Hem manen eski İttihad-ı Muhammedî'den (A.S.M.) olan yüzbinler Nurcularla, eski zaman gibi farmason ve İttihadcıların mason kısmına karşı ittifakları gibi; şimdi de aynen İttihad-ı İslâm'dan olan Nurcular büyük bir yekûn teşkil eder. Demokratlara bir nokta-i istinaddır." Said Nursi, Emirdağ-2 - 24

  • S.topuz

    15.8.2022 19:01:48

    "[Ehemmiyetli bir hakikat ve Demokratlarla Üniversite Nurcularının bir hasbihalidir.] Şimdi milletin arzusuyla şeair-i İslâmiyenin serbestiyetine vesile olan Demokratlar, hem mevkilerini muhafaza, hem vatan ve milletini memnun etmek çare-i yegânesi; ittihad-ı İslâm cereyanını kendine nokta-i istinad yapmaktır. Eski zamanda İngiliz, Fransız, Amerika siyasetleri ve menfaatleri buna muarız olmakla mani olurdular. Şimdi menfaatleri ve siyasetleri buna muarız değil; belki muhtaçtırlar. Çünki komünistlik, masonluk, zındıklık, dinsizlik; doğrudan doğruya anarşistliği intac ediyor. Ve bu dehşetli tahrib edicilere karşı, ancak ve ancak hakikat-i Kur'aniye etrafında ittihad-ı İslâm dayanabilir." Said Nursi ,Emirdağ-2 - 24

  • Hüseyin İlhan

    14.8.2022 17:57:16

    Gültekin başkan seni canı gönülden kutlarım.DOĞRULARI HAKIRMAYA,MİLLET VE MEMLEKET HAYRINA DOĞRULARI söylemeye devam ediniz. Elbette milletimiz sizi anlaaycak ve gereken desteğini esirgemeyecektiiir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı