"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Perinçek: Elçiler geri adım atmadı

26 Ekim 2021, Salı 19:00
Vatan Partisi Genel Başkan Doğu Perinçek, Ulusal Kanal’da Ana Haber’e bağlanarak Osman Kavala çağrısıyla başlayan ‘İstenmeyen kişi’ krizine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Perinçek büyükelçilerin Viyana Sözleşmesine uyuyoruz açıklamalarını, “Geri adım değil. Viyana sözleşmesine gönderme yapıyor. Böyle bir şey yok. Kendilerinin Viyana sözleşmesini ihlal ettiklerine dair bir ifade var mı burada? Hiçbir şey yok. Bakın burada bir tuzak var. Kendileri bir geri adım atmıyor ama sayın Cumhurbaşkanım Tayyip Erdoğan’a geri adım attırarak geri adımda ne var biliyor musunuz? Uçurum var. Yani arkasında geri adım attığı zaman Sayın Tayyip Erdoğan orada bir uçurum var” sözleriyle değerlendiriyor.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2569
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    27.10.2021 14:04:04

    Elçiliklerin açıklamasıyla gerimiii,ilerimi adım atıldı diye şöyle bir hafıza tazeleyelim. 1-M.Marmara için'Gerekirse donanmadan gemi gönderirim,de bir müddet sonra ise 'Dönemin başbakanınamı sordular.,Hazret o zaman 23 Nisan çocuklarına başbakanlığı devretmiş mişi,fiiiiiş. 2-Eyyyyyy İSRAİİİİL de de de babam amma sonrada şöyle de'İSRAİL BİZEEEEE,BİİİİİZ İSRAİL'E MUHTACIZ,eh yani bu kadar dalgınlık,unutkanlık,parkinson,alzhemier mı ne derseniz deyin olur canım.Hem o alil kafa değilmi,sağlam bir tavırmı bekliyordunuz ayıp ayıp ediyorsunuz. Ha birde mitinginde AYASOFYA açılsın derken 'S.AHMEDİ DOLDURDUNUZDA ,AYASOFYA yımı açın diyorsunuz.Siz iyiniyetli değil,karışıklık çıkartmak istiyorsunuz der ÇAMLICA da cami yapıp ülkeden otobüs otobüs cemaat pardon partili taşıtır.OLur böyle şeyler,alil kafa her dem serapa un serer.

  • Toygar

    27.10.2021 08:31:38

    Delilimiz de kuvvatlıymış :(

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı