"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Tencere, tüm iktidarları sallar’

25 Şubat 2019, Pazartesi 19:55
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in “Tencere tüm iktidarları sallar” sözünü hatırlattı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Ben bu arkadaşları tanırım. Koltuklarının bekası için her şeyi yaparlar. Ama arkadaş ben diyorum ki; yerel seçimlerde varsayalım İstanbul’u, Ankara’yı, Bursa’yı kaybettiniz ki kaybedeceksiniz, sandalyeleriniz, koltuklarınız yerinde. Dört sene biriniz ülkeyi yönetmeye devam edeceksiniz. Diğeriniz zaten emrihak vaki buluncaya kadar koltuk garanti. Ama bu beka meselesi bu kadar uzuyorsa arkasında ‘ne var’a bakmak lazım” dedi. Akşener, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile Büyükçekmece’de partisinin belediye başkan ve meclis üyesi adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Partililere hitaben yaptığı konuşmada Akşener, CHP ile yaptıkları iş birliği sonucunda ortaya çıkan ortak adayları tanıtmak üzere toplandıklarını söyledi.

Siyasi ferasetinize ne oldu? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek kendisini üç konu hakkında uyarmak istediğini dile getiren Akşener, şöyle devam etti; “Birincisi; 11 milyon küsur oy almış CHP’nin seçmeni, 5 milyon oy almış İYİ Parti’nin seçmeni, diğer Millet İttifakı bileşenlerini de koyarsak 17 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti seçmenini ey Sayın Erdoğan, nasıl ‘hain’ diye nitelendirebilirsin? Nasıl ‘terörist’ diye nitelendirebilirsin? Nasıl 17 milyon insanın talebiyle oluşan bu iş birliğini, bu güç birliğini, ‘zillet’ ve ‘illet’ olarak nitelendirebilirsin? Yıllara dayanan siyasi ferasetinize ne oldu? Size milletin adamı diyorlardı. 26,5 milyon insan, bu ülkenin seçmeni sizin için değerli, vatansever ama 17 milyon seçmen vatan haini... Bir Cumhurbaşkanı’na ve iktidar partisinin genel başkanına yakışır mı? Diyorsunuz ya ‘gönül belediyeciliği.’ Geçtik gönülü de kalbinize ne oldu, aklınıza ne oldu?”

Beka meselesi bahanedir

Meral Akşener, merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in “Tencere tüm iktidarları sallar.” sözünü hatırlatarak, “Tencere yanıyor, mutfak yanıyor. Dolayısıyla ekonomiyi, EYT’lileri, atanamayan öğretmenleri, memurların durumunu, pahalılaşan ürünleri, esnafın durumunu konuştukça bizlere kulak veren seçmenin kulağını tıkamak üzere ortaya atılmış bir bahanedir beka meselesi” dedi. 

Etiketler: meral akşener
Okunma Sayısı: 3127
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı