"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Transferde farklı hesaplar

04 Haziran 2020, Perşembe 17:00
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Milletvekili transferini önlemeye dönük bir çıkışın, Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açısından farklı hedefleri olduğunu söyledi.

Euronews Türkçe’de kalem aldığı yazısında Üstün, “Bahçeli, Gelecek Partisi’nin gerçekten seçimlere katılamamasını istiyor olabilir. Zira, Bahçeli’nin Partisi, AK Parti’nin tabanından besleniyor. İstiyor ki, alternatif partiler ortaya çıkmasın, orta vadede AK Parti’den ayrılan seçmen MHP’ye gelsin. Uzun vadede AK Parti’nin dağılmasıyla birlikte AK Parti’nin yasal mirasçısı olmak istiyor. Erdoğan ise aynı işi farklı sebeplerle istiyor. Aslında Erdoğan vekil transferini yasaklayarak Gelecek Partisi’nin seçimlere girmesini engelleyemeyeceğini bilecek kadar tecrübeli bir siyasetçi. Erdoğan’ın hedefi, kendi grubunu kanun zoruyla bir arada tutabilmek. AK Parti önceden reformcu bir partiydi. Gündemi belirler, hedefler koyardı. Artık AK Parti diye bir oluşum kalmadı. Sadece Erdoğan var. Erdoğan grubunu bir arada tutabilmek için Bahçeli’nin anti-demokratik teklifine sıcak bakmış görünüyor. Oysa AK Parti en fazla vekil transferi yapan parti” dedi. 

Okunma Sayısı: 1608
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı