"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ülkemizin demokrasisi adına sevindirici

04 Haziran 2019, Salı 20:19
İmamoğlu’na bayram namazı sonrası İçişleri Bakanı Ersoy’un kendisiyle ilgili sosyal medya paylaşımları soruldu.

İmamoğlu, “Kimsenin hakkında kötü bir şey düşünmüyorum. Ama benim geçmişimle ilgili uğraşmasınlar. Kaldı ki komşumuz Yunanistan’ın ismini anıyorlar. Ne demek istiyorlar? Ben Türk’üm. Benimle ilgili ne demek istiyorlar?” yanıtını verdi. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, bayram namazını Beylikdüzü’ndeki Fatih Sultan Mehmet Camisi’nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı. AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile ortak televizyon programına katılma konusundaki görüşleri sorulan İmamoğlu, “Sanırım 17 yıldır memleket böyle bir görüntüyü görmedi. Bunun görülmesi ülkemizin demokrasisi adına sevindirici bir hareket olacaktır. Umuyorum gerçekleşir. Arkadaşlarım görüşecekler” şeklinde konuştu. İmamoğlu, İçişleri Bakan Yardımcısı ve eski AKP Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’un sosyal medyada paylaştığı belirtilen ifadelerin sorulması üzerine de şunları kaydetti: “Hiç fark etmiyor benim için. Ben insanım, dünya insanıyım. Böyle laflar, insanları karalama falan vesaire bunlar geçti. Kötü laf edenler içlerinden ne geçiyorsa aynaya baksınlar, yüzlerinde görürler onu. Bu ülkede farklı etnik kökeni olan insan var. Onlar için ne demek istiyorlar?”

Okunma Sayısı: 1615
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı