"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

YSK, Türkiye’nin önünü açacaktır

05 Mayıs 2019, Pazar 17:56
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu Yenikapı’daki Avrasya Gösteri Merkezi’nde İstanbul Gönüllüleri’yle buluşmasında konuştu.

İmamoğlu, “İstanbul’da seçimin sonuçlanmaması adına birileri ellerinden geleni yapıyor. Bazılarının söylediklerine ve yaptıklarına inanın dışarıdaki kargalar bile gülüyor. Siz de gülün. Tepkimizi gülerek göstereceğiz. Bizler zeki insanlarız. Bir sürü itirazlarda bulundular, elbette itiraz etmek demokratik bir hak, ama 40 yıl düşünsem aklıma gelmeyecek tartışmalar açtılar. “Bir şeyler oldu, ama tam anlatamıyoruz. Bir şeyler var. Aslında CHP de bir şey yapmadı, ama bir şeyler olduğunu düşünüyoruz.” Böyle bir komedi dünya tarihinde yok. İmamoğlu’nu İstanbul sevdi, ama iyiliği sevdi, paylaşmayı sevdi, oy versin- vermesi kucaklayanı sevdi. Dolayısıyla bu seçim bitmiştir, bu seçimin sonucu nettir. YSK’ya itiraz etmiş olabilirler, ama YSK yarın en doğru kararı verecek ve Türkiye’nin önünü açacaktır, bu kadar net” dedi. 

Etiketler: imamoğlu
Okunma Sayısı: 838
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı