30 Ağustos 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Denizli gol için çare arıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Gaziantepspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, puan kayıplarına bir yenisini ekledi.

Çifte kupayla kapattığı geçen sezonun ardından 2009-2010 sezonuna iyi başlayamayan siyah-beyazlılar, 4. haftada 3. beraberliğini alıp 6 puan toplarken, kayıp hanesine ise henüz sezon başında 6 puan yazdırdı. Maçta 2 şutu kale direğinden dönen Beşiktaş'ın gol çabaları sonuç vermedi ve bu sezon ilk kez seyircisinin önünde çıktığı lig maçında taraftarlarını üzdü. Beşiktaş'ın bu sezon ligde yaptığı maçlar, skor açısından oldukça kısır geçiyor. Siyah-beyazlılar, geride kalan 4 haftada 3 gol atarken, kalesinde yalnızca 1 gol gördü. Beşiktaş'ın son 2 maçı golsüz sona erdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantepspor karşısında düşünmedikleri bir puan kaybıyla karşılaştıklarını söyledi. Denizli, rakipleri karşısında kazanma isteklerini gerçekleştiremediklerini belirterek, ''Bu isteğimiz oyun, tempo ve iştah olarak özellikle ikinci yarıda bir hayli fazlaydı. Bütün bunları gerçekleştirmek için final vuruşunda daha etkili olmalıyız'' diye konuştu. Geçen yıldan daha değişik hücum organizasyonları denediklerini ifade eden deneyimli teknik adam, şunları kaydetti: ''Bunu yapmak zorundayız. Önümüzdeki dönem oynanacak lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi için bilinen hücum aksiyonlarını geliştirmek zorundayız. Zaman zaman bunu başarıyoruz. Gol vuruşları olmayınca, maalesef olmadı. Düşünmediğimiz bir puan kaybıyla karşılaştık. Bunları telafi edecek süre ve bazı değişimler, düşündüklerimizi gerçekleştirmek için yeterli olacak.'' Taraftarların, Ernst'in çıkması sonrası gösterdiği tepkiye değinen Denizli, ''Takımın etkin ayakları iyi gözükmese de oyunda tutmayı tercih ettim. Bu düşüncemin başarıya ulaştığını söyleyemem. Yaptığınız değişikliklerle taraftarları mutlu etmeyebilirsiniz, ancak benim değerlendirmem çok farklı'' dedi.

TABATA TRANSFERİ

Gaziantepspor'dan alınan Tabata'nın transferine de değinen Denizli, Brezilyalı oyuncunun, 3 gün içinde yapmaları gereken tercih olduğunu söyledi. Denizli, 3 aydır türlü kulüplerin futbolcularıyla yakın temasta bulunduklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Transferler istediğiniz doğrultuda gelişmiyor. Bazı oyuncuların gelmek istememesi, bazılarının fiyatlarının yüksek olması isteklerimizi yerine getirmiyor. Kulüp bu transferi yaparken oluşan hava bu paraların peşin ödendiği şeklindeydi. Beşiktaş, bu transferleri planlı ve uzun vadeye yayarak yapıyor. Bu paralar 3 yıllık periyotta ödenecek. Tabata en azından Türkiye liginde oynayan ve atmosferi bilen bir oyuncu."

30.08.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Denizli gol için çare arıyor

  Nihat: Aldığım para kimseyi ilgilendirmez

  Beşiktaş sakin olmalı

  Fenerbahçe Manisa önünde 3 puan arıyor

  SÜPER LİGDE BUGÜN

  İstanbul-Avrupa Yelken Yarışının startını Başbakan Erdoğan verdi

  BANK ASYA 1. LİGDE PROGRAM

  Şanlıurfa Stadı açılış için gün sayıyor

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.