07 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Haberler

Ocak’a kadar biter

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Çok şükür 'Bugün dünden daha iyi, ümidimiz daha fazla, işler düzeliyor' demeye başladınız.

Size tarih veriyorum, Allah kısmet ederse Ocak ayına kadar ekonomik krizin tüm etkileri silinecek, yeni yıla biz tertemiz pırıl pırıl yepyeni imkânlarla gireceğiz” dedi.

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye’nin ocak ayına kadar krizin etkilerinden kurtulacağını, yeni yıla yepyeni imkânlarla girileceğini söyledi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa’da Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Arınç burada son 1,5 yıldır devam eden global krizden ve Türkiye’ye etkilerinden bahsetti. ABD’de başlayan, Avrupa ülkeleriyle devam eden, Rusya ve Hindistan’a sıçrayan krizin, bankaları, finans kuruluşlarını batırdığına değinen Arınç, “Dışarıda sağanak yağmur yağarken, ‘Ben bundan ıslanmayayım’ diyemezsiniz. Türkiye de bu sağanaktan nasibine düşeni aldı” dedi. Eskiden ekonomik krizlerin içeriden çıktığını hatırlatan Arınç, “Hükümet beceriksiz olurdu, içeride kavga olurdu, birbirlerine kitap fırlatırlardı, bir kriz çıkıverirdi. Şimdi krizler içerden değil, ABD’den, Avrupa’dan, Uzakdoğu’dan geliyor, biz de bundan etkileniyoruz. Çok şükür ‘Bugün dünden daha iyi, ümidimiz daha fazla, işler düzeliyor’ demeye başladınız. Ben size tarih veriyorum, Allah kısmet ederse Ocak ayına kadar bu ekonomik krizin bütün etkileri silinecek, yeni yıla biz tertemiz pırıl pırıl yepyeni imkânlarla gireceğiz.’’ diye konuştu. Türkiye’nin yeniden aya kalkmaya başladığını ifade eden Arınç, bütün sorunların çözüleceğini ülkemizin önünün açılacağını ve uçacak noktaya geleceğini sözlerine ekledi. Manisa / cihan

07.09.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  1982'DE HAZIRLANAN RAPOR

  Ülkeyi terör değil, baskı böler

  Ocak’a kadar biter

  Kriz bize yaradı

  Özgür-Der, yasağı Saraçhane Parkında protesto etti

  2. Ergenekon'da 3. buluşma bugün

  Tüketici değil, banka kayırılıyor

  Numara taşıma başlıyor

  Ekonomik kriz, kamudan maaş alana yaradı

  Yağışlı hava geliyor

  Kayseri’ye cezaevi kompleksi

  Üç kilometrelik iftar sofrası kuruldu

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.