09 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

İstihdam stratejisi açıklandı

Ulusal İstihdam Stratejisi (UİS) taslak metnine göre, mevcut işsizliği sabit tutabilmek için daha her yıl 600 binin üzerinde, yeni iş oluşturulması gerekiyor ve bu ise ya daha yüksek büyümeyi gerektirmekte ya da büyümenin istihdam esnekliğini artırmayı zorunlu kılıyor.



Türkiye Gazetesi hisselerine yoğun talep

Türkıye Gazetesi’nin sahibi ve yayıncısı olan İhlas Gazetecilik A.Ş.’nin halka arzında talebin ancak yüzde 72’inin karşılanabildiği belirtildi.



Yiyeceği yok, cep telefonu var

Uluslararasi pazar araştırma şirketi Millward Brown tarafından gerçekleştirilen ‘’Tüketim ve Satın Alma Eğilimleri Araştırması’’na göre, Türkiye’de kadınların daha çok, ev ve kendi ihtiyaçları için satın aldıkları, erkeklerin ise yatırım ve teknoloji ürünlerinin alımında söz sahibi olduğu ortaya çıktı.



Sanayi üretimi beş aydır artıyor

Türkİye’de sanayi üretimi Nisan ayında 2009 yılının aynı ayına göre yüzde 17 arttı, bir önceki aya göre yüzde 2,3 geriledi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2010 yılı Nisan ayı Sanayi Üretim Endeksi sonuçlarını açıkladı.



Rusya’yla nükleer imzası

Türkİye’nİn son dönemde yakınlaştığı Rusya’yla yeni anlaşmalar imzalandı.



Altın ve dolar coştu

Dolar 1.61 TL ile son 13 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Altının ons fiyatı da uluslararası piyasalarda 1.252 doları görerek yeni bir rekor kırdı.



Mayıs’ta işsizlik fonuna 31 bin kişi başvurdu

İşsızlık ödeneğinden yararlanmak için geçen ay 31 bin 404 kişi İŞKUR’a başvurdu.



Yenilenen Saloon’dan yeni ürünler

sivisabun sektörünün güçlü markası Saloon, ünlü tasarımcı Aziz Sarıyer tarafından dizayn edilen yeni şişe formu, cilde yumuşaklık veren özel formülü ve yüksek temizleme perfomansı ile tüketicilerine yepyeni ürün kategorilerini sunuyor:



Enerji projelerine destek

Yerli, yenilenebilir, yeni, temiz, zararlı emisyonları azaltma, çevrim, enerji iletim ve dağıtım teknolojileri ile enerji elektro-mekanik teçhizatı imalatı teknolojileri konularındaki projeler, araştırmalar desteklenecek.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.