25 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Guti salı günü geliyor

İSPANYOL basını, "Guti" lakaplı Jose Maria Gutierrez Hernandez'in pazartesi günü Real Madrid Kulübü ile sözleşmesini feshedeceğini ve salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gideceğini iddia etti.

Real Madrid'in emektar iki futbolcusu Raul ve Guti'nin, 26 Temmuz'da takımlarına veda edeceğini bildiren İspanyol basını, iki futbolcunun da birer yıl kalan sözleşmelerini, gelecek pazartesi Real Madrid Spor Direktörü Jorge Valdano ile yapılacak toplantıdan sonra karşılıklı feshedeceklerini yazdı. Basında yer alan haberlere göre, Real Madrid'in orta sahadaki "14" numarası Guti'nin yeni kulübü Beşiktaş olacak. Siyah beyazlı kulüple 2 yıllık kontrat imzalayacak Guti, İnönü Stadı'nda taraftara ve basına tanıtılacak. Guti'nin alacağı maaş konusunda farklı rakamlar yazılırken, sezon başına 2,5 milyon ila 3 milyon avro arasında kazanacağı iddia ediliyor. 33 yaşındaki İspanyol futbolcu için Beşiktaş'ın bonservis bedeli ödemeyeceği de belirtiliyor. Bu arada Real Madrid'in efsanevi futbolcuları arasında yer alan Raul ise büyük ihtimalle Almanya'nın Schalke 04 takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayacak. 33 yaşındaki Raul, 16 yıl formasını giydiği Real Madrid ile 6 lig, 3 Şampiyonlar Ligi, 2 Kıtalararası Kupa kazanan, 740 maçta 323 gol attı

PLZEN MAÇINI ÇEK HAKEM YÖNETECEK Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi 3. ön elemle turundaki rakibi Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen ile 29 Temmuz Perşembe günü başkent Prag'daki Letna Stadı'nda TSİ 21.30'da oynanacak ilk maçı İspanyol hakem Carlos Clos Gomez yönetecek. Bu arada BJK İnönü Stadı'nda 5 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de başlayacak rövanş maçında ise Belçikalı hakem Jerome Efong Nzolo görev yapacak.

25.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  BİZ BU SENE ŞAMPİYONUZ

  YILDIRIM: BEN MAÇA BİLET ALAN İNSANIM

  Guti salı günü geliyor

  İstanbul Cup'ın açılış töreni Topkapı Sarayı'nda

  Kobe Bryant dizinden başarılı bir ameliyat oldu

  İspanya, Arjantin ile dostluk maçı oynayacak

  UEFA, lige Mallorca'nın yerine Villareal'i davet etti

  Trabzonspor 5. hazırlık maçını Genk'le yapacak

  Şike dâvâsında Fatih Akyel ve 33 kişi tahliye edildi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.