27 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

TERÖRLE MÜCADELE METODU DEĞİŞMELİ

Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir “Güneydoğu, terör ya da Kürt sorunu, nasıl isimlendirirseniz isimlendirin, aynı sorun. Ortada, varsayalım ki bir hasta var. Ona bir ilâç veriliyor. 1980’li yılların başından beri aynı ilâç veriliyor. İlâç sorunu çözmediği gibi yan etkileri de felâkete yol açıyor. İlâcın dozu her sene arttırılıyor, ama iyileşme yok. Tam tersine hasta gitmek üzere. İlâcı değiştirsek nasıl olur?” diye konuştu.


Koşaner de statüko yanlısı

30 Ağustos’ta genelkurmay başkanlığı görevini devralacak olan Org. Işık Koşaner devir-teslim konuşmasında medyayı suçladı.

Hanefi Avcı merkeze alındı

Son günlerde ‘Haliçteki Simonlar: Dün Devlet Bugün Cemaat’ isimli kitabıyla gündeme gelen Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, İçişleri Bakanlığınca


  KPSS’ye iptal dâvâsı

KPSS’de kopya çekildiği yönündeki iddialar üzerine, Onur Yalçın isimli vatandaş, sınavın iptali için İdare Mahkemesine dâvâ açtı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Gül de, Devlet Denetleme Kuruluna 2010 KPSS ile ilgili iddiaları araştırmaları için talimat verdi.


  CHP, önce pasodaki fotoğraf yasağını kaldırsın

CHP, önce pasodaki fotoğraf yasağını kaldırsın.


  Yazıcı: İmkânlarımız sınırlı

DEVLET Bakanı Hayati Yazıcı, memurlarla toplu görüşme sürecine ilişkin olarak, çalışmaların devam ettiğini belirterek, ‘’İnşallah cumartesi günü bu müzakereyi bitireceğiz.


  Albay Temizöz’ü sivil mahkeme yargılayacak

ASKERÎ Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Kayseri eski İl Jandarma Komutanı Albay Cemal Temizöz ile ilgili dâvâ dosyasının ‘’olumlu görev uyuşmazlığı için gereken sürenin aşıldığı’’ gerekçesiyle Uyuşmazlık Mahkemesi’ne gönderilmemesi yönünde görüş bildirdi.


  Akdağ: Endişeye gerek yok

SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, Manisa Devlet Hastanesi’nde yaşanan ölüm vakalarına ilişkin, ‘’Şu anda endişe edilecek bir durum gözükmüyor. Ama meseleyi yakın bir şekilde takip etmeye devam edeceğiz’’ dedi.


  Af çağrısına tepki geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tunceli’de terör örgütü PKK mensupları için genel af çağrısını iktidar ve mahalefet tepkliyle karşıladı.


  İran uçağı acil iniş yaptı

İRAN'IN Mahan Air’e ait Airbus A300 tipi Tahran-Düsseldorf seferini yapan uçak, İstanbul Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı.


  Serbest dolaşımsız üyelik kabul edilemez

İktİsadÎ Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu, AB birincil hukukuna aykırı olduğunun kabul edildiği bir süreçte, serbest dolaşımsız üyelik modelinin öne sürülmesi rasyonel düşünceye, AB ve Türkiye’nin çıkarlarına aykırı olduğunu belirtti.


  Barajlarda doluluk oranı 2 kat arttı

Trakya’da Bölgesinde bulunan 9 barajdaki su miktarı geçen yıla oranla iki kattan fazla artı. DSİ 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’daki 8 barajın doluluk oranının yüzde 65,80 olduğunu bildirdi.


  CHP’li Özkan: Her madde ayrı ayrı oylanmış olsaydı

CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, anayasa değişikliği paketinde 26 madde bulunduğunu belirterek, “Keşke bu maddeler ayrı ayrı değerlendirilerek oylansaydı.


  Otomobiller çarpıştı: 3 ölü

Tekİrdağ’In Hayrabolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.