13 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Nissan Juke, yeni Micra ve yeni Murano için geri sayım

NİSSAN Otomotiv A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İlkim Sancaktaroğlu, Kasım ayında satışa sunulacak olan Juke, Yeni Micra ve Yeni Murano modelleri ile pazar paylarını yüzde 2’nin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi. Sancaktaroğlu, düzenlenen sohbet toplantısında yaptığı açıklamada, 2010 yılının otomotiv sektörü için hareketli ve güzel bir yıl olduğunu belirtti. Beklentilerin üzerinde seyreden pazarda Nissan olarak kendilerinin de pazar paylarını arttırdıklarını dile getiren Sancaktaroğlu, geçen yılı yüzde 1,33 pazar payı ile kapattıklarını, bu yıl ise temmuz ayı verilerine göre yüzde 1,42 pazar payına eriştiklerini anlattı.

Sancaktaroğlu, Ağustos satışlarına ve pazar tahminine göre pazar paylarının yüzde 2 olarak neticelenmesini beklediklerini ifade ederek, Nissan’ın artan satışlarında en önemli rolün, ‘’segmentinin lideri’’ Qashqai’ye ait olduğunu kaydetti. Ağustos ayı sonuna kadar 3 bin 594 adet sattıkları Qashqai’nin yılı 7,750 adet ile kapatmasını planladıklarını belirten Sancaktaroğlu, Temmuz ayı sonu itibari ile Qashqai’nin segment pazar payının yüzde 17,2 olarak gerçekleştiğini dile getirdi.

2010, BİR BAŞLANGIÇ YILI OLACAK

ENERJİ dolu yapısı ile ‘’Şehrin Haylazı’’ olarak adlandırılan Nissan Juke’un, 1.5 dizel M/T ve 1.6 benzinli M/T ve otomatik ve 1.6 benzinli 190 beygir MT ve otomatik seçenekleriyle satışa sunulacağını bildiren Sancaktaroğlu, Visia, Tekna, Sport Pack ve Platinum olmak üzere 4 ana donanım seviyesi olan Juke modelinin başlangıç fiyatının ise 39,900 lira olacağını ifade etti. Sancaktaroğlu, Avrupa ve Japonya’da satılan ve 25 senelik bir mirasın temsilcisi Micra hakkında da bilgi vererek, şunları söyledi: ‘’Micra’yı hepiniz gayet yakından tanıyorsunuz. Dünyada 125 farklı pazarda satışa sunulacak olan yeni Micra 1.2 benzinli manuel ve 1.2 benzinli otomatik seçenekleri ile segmentinde standartları yeniden belirleyecek. Yeni Micra;da 6 hava yastığı ve ESP standart özellikler olarak sunulacak. Cruise Control, hız uyarı sistemi, park mesafe ölçer, akıllı anahtar, start/stop düğmesi gibi özellikler de donanım seviyesine bağlı olarak sunulacaktır. Yeni Micra Kasım ayında (Autoshow’un hemen sonrasında) rekabetçi bir fiyat ile satışa sunulacak ve B segmentinde yüzde 3 pazar payı hedefleyecektir.’’ Sancaktaroğlu, Nissan Otomotiv’in, fuarda yeni Murano dizel, yenilenen X-Trail ve yeni Navara 3.0 V6 dizel 230 HP modellerini de sergileyeceğini vurguladı.

13.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Başlıklar

  Nissan Juke, yeni Micra ve yeni Murano için geri sayım

  Cazip Eylül ayı fırsatları

  TOYOTA: Toyota sahibi olmak Eylül’de de çok kolay

  PEUGEOT: Ödemeler Şubat 2011’de başlıyor

  FORD: Ford Options ile ödemesi kolay seçenekler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.