28 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

TRABZON HIZ KESTİ

SPOR Toto Süper Lig'de Manisaspor yenilgisi ve Kayserispor beraberliği ile son 2 maçta 5 puan yitiren Trabzonspor, geçen sezondan çok farklı bir görüntü ortaya koyamadı.


Şota: Trabzon önünde 1 puan almak önemli

KAYSERİSPOR kendi sahasında karşılaştığı Trabzonspor maçında sakatlığı nedeniyle ameliyat olması gereken Cangele'nin yokluğunu hissetti. Maç boyunca Z

Drogba Chelsea'dan ayrılabileceğini söyledi

CHELSEA'NİN golcü futbolcusu Didier Drogba, takımından ayrılabileceğinin sinyalini verdi. The Sun gazetesi, 32 yaşındaki futbolcunun, ''Chelsea ile ko


  Dünya şampiyonluğu için gün sayıyor

PROFESYONEL boksta Avrupa ve WBA kıtalararası şampiyonlukları bulunan Türk sporcu Mahir Oral, Ekim ayında yapılacak IBF unvan maçında kemerin yeni sahibi olarak, başarılarına bir yenisini eklemek istiyor.


  Sadece Baros


  BAROS: BURSASPOR'U HIZLA YAKALAMALIYIZ

GALATASARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, takım olarak son haftalarda iyi bir ritim yakaladıklarını bunda sakat futbolcuların iyileşmesinin önemli olduğunu söyledi.


  Guti takımla birlikte idmanlara başladı

BEŞİKTAŞ, Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla 30 Eylül Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu ikinci maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.


  Manisa'da Simpson'ın yükselen grafiği

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'da Simpson, bu sezon 6. maçta 5. golünü kaydetti. Sivasspor karşısında Ege temsilcisinin 3 golünü birden atan Simpson, ligdeki 6. maçında 5. golüne ulaştı.


  Çakır, Kazan-Barcelona maçına atandı

FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde Rubin Kazan ile Barcelona arasında 29 Eylül'de oynanacak maçı yönetecek.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.