29 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Yangınlarla üç aşamalı mücadele

YURT genelinde 2010 yılının 9 aylık döneminde bin 472 orman yangını meydana gelirken, bu yangınlarda zarar gören ormanlık alan miktarı geçen yıla göre bin 432 hektar azaldı.


Marmara’da oksijen azalıyor

İSTANBUL Üniversitesi, (İÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yelda Aktan Turan, ‘’Müsilaj, (Salya) problemi nedeniyle denizdeki oksijen az

İzmir’de suç örgütüne operasyon

İZMİR'DE çıkar amaçlı suç örgütü oluşumuna giderek baskı ve tehditle haksız kazanç elde ettikleri, iş yeri ele geçirdikleri, yaralama, kundaklama gibi


  Küçükçekmece’de kumar operasyonu

KÜÇÜKÇEKMECE'DE kumar oynadıkları ve oynattıkları öne sürülen 22 kişi gözaltına alındı.


  Evden kaçan çocuklar Kadirli’de bulundu

MALATYA'DA evden kaçan 3 arkadaş Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bulundu. Alınan bilgiye göre, Malatya’da ikamet eden B. A.(15), F. T.(15) ve T. N.(16) isimli 3 arkadaş evden kaçtı. Çocuklarının kaybolması üzerine aileler İl Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu.


  Çıkan yangında 20 ev hasar gördü

ÇANKIRI'NIN Yapraklı ilçesine bağlı Dağovacık Köyünde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 20 civarında ev hasar gördü.


  Adana hafif raylı sisteminde aksama

ADANA Hafif Raylı Sistemi’nin elektrik hattında yaşanan arıza şehir ulaşımında aksamalara sebep oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mebruh Kurtulgan, yaptığı açıklamada, hafif raylı sistemin her gün olduğu gibi bugün de sabah saat 06.00’da seferlerine başladığını söyledi.


  Dünyanın havucu Konya’dan

HAVUÇ üretim merkezi olarak bilinen Konya’nın Kaşınhanı bölgesinde üretilen havuçlar, Romanya, Bulgaristan, İtalya, Sırbistan başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihraç ediliyor.


  Antalya’da terminal kiraya verilecek

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Duraliler mevkiinde 235 bin 500 dekar alanda inşa edilmiş bulunan, şehirler arası ve kırsal terminal ile bunlara ait otopark ve eklerini kiraya vermek üzere ihale açtı.


  “Koçan kurdu’’ tehdidi

KIRKLARELİ'NDE mısırlar, ‘’koçan kurdu’’ tehdidi altında. Kırklareli Tarım Müdürlüğü Bitki Koruma Şube Müdürü Süleyman Diril,yaptığı açıklamada, mısırda koçan kurdunun olduğunu duyduklarını ancak kendilerine yapılan bir şikâyet olmadığını söyledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.