26 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Turizm sektöründe 10 binden fazla insana iş imkânı

TURİZM sektörü yılın 9 aylık süresinde, Hazine’den 31 bin yeni yatak için 2,7 milyarlık yatırım teşvik belgesi aldı.



Elektrik ve su borcuna kolaylık

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, elektrik, su ve emlak vergisi borçlarının yeniden yapılandırılacağını açıkladı.



Yüksek fiyat ette kaçakçılığı arttırdı

Türkiye’de et fiyatlarının yüksek olması nedeniyle, ülkenin en önemli sınır kapılarından olan Sarp Sınır Kapısı’nda et kaçakçılığı olaylarında artış oldu.



100 liranın 57,5 lirası kaçak

Hesap uzmanlarının vergi denetimleri, inşaat sektöründe kazanılan her 100 liranın 57,5 lirasının, sağlık sektöründe ise 32,7 lirasının devletten gizlenerek, büyük tutarlarda vergi kaçırıldığını ortaya koydu.



Bürokratik engellerle yatırım kaybetmemeliyiz

Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, Türkiye’nin potansiyel yatırımları bürokratik engeller ve başka ülkelerin sunacağı daha iyi teşvikleriyle kaybetmemesi gerektiğini söyledi. Yabancı yatırımları değerlendiren Otay, bürokrasinin yatırımları çekmede bazı sıkıntılar doğurduğunu ifade ettti.



Pamuk gerçekten ‘altın’ oldu

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Mehmet Balduk, bir zamanlar beyaz altın denilen pamuğun 3 dolara yaklaşan fiyatıyla gerçekten ‘altın’ olduğunu söyledi.



Kanadalılar, TAI ile uçak ve helikopter yapacak

Bölgesel yolcu uçağı yapmak için arayışlarda bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TAI), ortaklık yapmak için Kanadalı firmalarla görüşmelere başladı.



Üzüm fiyatından üretici memnun

Dünyaca ünlü çekirdeksiz sofralık ‘’Sultaniye’’ üzümün yetiştirildiği Manisa’daki Sarıgöl Ovası’nda üzüm fiyatları, bu yıl üreticiyi memnun etti.



İthal et ve canlı hayvanda hastalık riski yok

İthal edilen kırmızı et ve canlı hayvanlarda hastalık riski tartışmaları devam ederken Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürü Muzaffer Aydemir, ithalat edilen canlı hayvanlarla, kırmızı ette hastalık riskinin bulunmadığını bildirdi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.