"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakana göre sadece et fiyatında küçük bir artış oldu

19 Mart 2024, Salı 18:00
İstanbul’da şubat ayında kırmızı et ve kıyma fiyatı yüzde 114, 27 oranında artarken, Ulusal Kırmızı Et Konseyi’nin raporuna göre ise son bir yıldaki artış oranı yüzde 85 oldu.

Ette dışa bağımlı olduk

 

Partisinin İzmir İl Başkanlığı’nda konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat ise konuyla ilgili olarak, “Az bir şey kırmızı et fiyatlarında bir artış oldu. Kesime daha az hayvan gönderilince orada küçük bir sıkıntı oldu. Onun üzerinden, ramazan, seçim, ücret artışları üst üste gelince o konuyu istismar etmeye çalıştılar ama 1 Nisan günü göreceksiniz bu istismar siyaseti bitecek” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 1129
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ercan kurgan

    21.3.2024 05:06:03

    Bakan bey az bir artış oldu evet. 21 gün içinde sadece kuzuya 140 TL zam geldi..Konuya vakıf değilsiniz belli, lütfen yorum yapmayın..

  • Hüseyin İlhan

    20.3.2024 10:11:48

    Kendi şirketleirnde az bir zam olunca o zamları maliyetine eklemiyormu bu bay düzenbaz istismarcı kafa. Yahu bunlardan utanır oldum.Bunlar birde müslüman diye aramızda ahkam kesen harici sapıklar,günümüz haşhaşileri değilmi.Tükürün suratlarına verdikleri müslümana zarardan dolayı. Tükürün suratlarına devleti kendileri nin keyfiliği,milletin sırtına yük bindirdikleri için.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı