"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dönere lezzet kattı, satışlar arttı

08 Kasım 2016, Salı 12:47
Türkiye genelinde 100'e yakın şubesi ile hizmet vermeye devam eden Bereket Döner, Antalya'da 6'ncı şubesini açtı.

2015 yılına oranla bölgedeki döner satışlarının mevcut rakamlarını koruduğunu belirten Muhammet Nezif Emek, “Antalya'nın en büyük otelleri de tercihini bizden yana oluyor. Bu yıl Antalya yaşanan yüzde 50 kayıpta derin üzüntü duyarken, yaşanan süreç içerisinde üretimimizi ve şube sayımızı arttırmaktan kendim ve ekibim adına gurur duyuyorum” dedi. 

Dönerin tüm dünyada farklı gelir gruplarından ve her kültürden insanın ortak damak tercihi haline geldiğini belirten Emek, "Döner fastfood olarak anılsa da, bilinenin aksine çok sağlıklı ve besin değerleri açısından oldukça zengin bir lezzet seçeneği aslında. Özellikle çocuklar ve sağlıklı beslenmek için diyet yapanlar tarafından dahi güvenle tüketilebilecek doğal protein kaynağı. 1988'den bu yana büyüyen üretim hacmimizle Türkiye'nin en büyük hazır döner üreticisi olarak Türk dönerini dünyaya da taşıyoruz. Yurt içindeki şube sayımıza orantılı olarak yurt dışında da yeni şubelerimizle hızla lezzet duraklarımızın sayısını artırıyoruz” dedi.

2019 yılının sonuna kadar yurt dışı şube sayısını 80’e ulaştıracaklarını dile getiren Emek, "Günlük 100 ton üretim kapasitesine ulaşarak global yaygınlığımız ve ihracat hacmimiz ile dünya devleri arasında yer almak için çalışıyoruz. Yatırım yapacağımız hedef ülkeler arasında; Suudi Arabistan, Balkan ve Körfez ülkeleri ile Avrupa var” dedi.

Haber Merkezi

Etiketler: bereket döner
Okunma Sayısı: 1415
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı