"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emekli hesabı sandıkta soracak

24 Mart 2024, Pazar 22:48
Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun (DİSK) çağrısıyla İstanbul Şişli’de toplanan emekliler, “Emeklilikte insanca yaşamak haktır” sloganı altında bir eylem gerçekleştirdi.

“Saray’a değil emekliye bütçe”, “Kaynak var, niyet yok” ve “Emekli hesabı sandıkta soracak” gibi sloganlar eşliğinde yapılan eylemle, emeklilerin karşılaştıkları sorunlara ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi talebine vurgu yapıldı. Şişli’deki eylemde, DİSK Emekli Sen Genel Başkanı Cengiz Yavuz, emeklilerin toplumsal taleplerini dile getirdi. Cumhuriyet’in haberine göre Yavuz, nitelikli ve ücretsiz sağlık hizmetinin öncelikli talep olduğunu belirterek, iktidarın sağlık sistemindeki özelleştirme politikasını eleştirdi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1115
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    25.3.2024 08:00:56

    Hiç sanmıyorum. Bu nesil gitmedikçe, memleket iflah olmayacak gibi görünüyor. Bu kötülük, bu sağırlık nasıl bir imtihandır Yâ Rabbi. "Halin nasıl" diyorsun, "yandık, bittik, pahalılık, şöyle, böyle.." diyor. "Seçim.." diyorsun, "başka var mı ki" diyor. Sanki memleket bundan önce yoktu. Onunla var oldu. O ölünce de bitecek. YAZIK!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı