"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşte 2016'daki yolsuzluğun Rusya'ya maliyeti

26 Nisan 2017, Çarşamba 11:43
Rusya Başsavcısı Yuriy Çayka, Rusya’nın 2016 yılında yolsuzluk sebebiyle 78 milyar rubleden fazla zarar gördüğünü açıkladı.

Çayka, “2016 yılında 32.924 yolsuzluk olayı tespit edildi ki 2015 yılında kaydedilen göstergeden yüzde 1.4 daha fazla. Bundan dolayı gördüğümüz zarar 78 milyar rubleyi aşmış bulunuyor“ dedi.

Rusya Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada 2016 yılında yasadışı gelirlerin yurtdışından geri döndürülmesi yönünde yürütülen çalışmaların arttırıldığı belirtildi. Başsavcılık talepleri üzerine toplam hacmi 600 milyon euro olan mevduatları ve değeri 300 milyon euro olan gayrimenkule el konuldu.

DHA

Etiketler: rusya, yolsuzluk
Okunma Sayısı: 1086
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı