"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PETDER'in yeni başkanı Martin Thomsen oldu

21 Ocak 2015, Çarşamba 15:17
Petrol Sanayi Derneği'nin (PETDER) yeni yönetim kurulu başkanı Martin Thomsen oldu.

PETDER'den yapılan açıklamaya göre, Thomsen derneğin yeni başkanı seçildi. 

PETDER'in yönetim kurulu başkanlığı görevini 17 Haziran 2011 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'ndan bugüne kadar Ahmet Erdem üstlenmekteydi. 10 Nisan 2014 tarihli PETDER Genel Kurul Toplantısından sonra da yönetim kurulu başkanlığı görevine devam eden Erdem, yaklaşık 3,5 yıldan fazla sürdürdüğü görevini Ocak 2015 itibariyle Thomsen'e devretti. Erdem'in PETDER Yönetim Kurulu Üyeliği halen devam ediyor.

Tamas Mayer'in yönetim kurulu başkan yardımcısı olduğu PETDER'in yönetim kurulunda yer alan diğer isimler ise Adnan Ünal, Ahmet Erdem, Antoine Tournand, Ekrem Ekmenci, Yılmaz Tecmen ve Ahmet İzzet Eke oldu.

AA

Okunma Sayısı: 1098
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı